Csillagvizsgáló

Androméda Webcast: Észlelési kisokos az éjszakai égbolt kémlelőinek

2021. augusztus 05. - PFreddy

Bolygók, csillagképek, ködök, galaxisok, meteorok és még megannyi más látványosság az égen - hogyan figyeljük meg ezeket az objektumokat, jelenségeket? Ehhez nyújtunk segítséget legutóbbi webcastünkben az alapfogalmak és jelenségek tisztázásával, praktikus tanácsokkal, a beszélgetés végén pedig kitértünk az Egy hét a csillagok alatt idei programjaira is.

cover_8.jpg 

Az Androméda Webcast műsorai tisztán audio-formátumban is elérhetőek

Spotify-on és a főbb podcast-platformokon.

 

 

A képanyaggal és heves gesztikulációkkal megtámogatott röpke két órás videót pedig a Chillagász youtube-csatornán találjátok:

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, látogass el a Csillagvizsgáló Facebook oldalára is, ahol napi rendszerességgel találhatsz csillagászati és űrkutatási híreket, látványos felvételeket és egyéb aktualitásokat - tudományról és science fictionről egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagvizsgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr7416649506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása